dcsimg

Viherorvokkikolibri ( Finnish )

provided by wikipedia FI

Viherorvokkikolibri (Colibri thalassinus) on neotrooppisen alueen kiitäjälintu. Sen esiintymisalue ulottuu Meksikon keski- ja eteläosista Keski-Amerikkaan ja läntiseen Etelä-Amerikkaan, Kolumbiasta ja Venezuelasta Ecuadoriin, Peruun, Boliviaan ja Argentiinan luoteiskolkkaan. Lajista tunnetaan neljä alalajia. William John Swainson kuvaili lajin holotyypin Meksikon Tamascáltepecista vuonna 1827.[2]

Lähteet

  1. BirdLife International: Colibri thalassinus IUCN Red List of Threatened Species. Version 2013.2. 2012. International Union for Conservation of Nature, IUCN, Iucnredlist.org. Viitattu 8.4.2014. (englanniksi)
  2. The Internet Bird Collection (englanniksi)
Tämä lintuihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
license
cc-by-sa-3.0
copyright
Wikipedian tekijät ja toimittajat
original
visit source
partner site
wikipedia FI

Viherorvokkikolibri: Brief Summary ( Finnish )

provided by wikipedia FI

Viherorvokkikolibri (Colibri thalassinus) on neotrooppisen alueen kiitäjälintu. Sen esiintymisalue ulottuu Meksikon keski- ja eteläosista Keski-Amerikkaan ja läntiseen Etelä-Amerikkaan, Kolumbiasta ja Venezuelasta Ecuadoriin, Peruun, Boliviaan ja Argentiinan luoteiskolkkaan. Lajista tunnetaan neljä alalajia. William John Swainson kuvaili lajin holotyypin Meksikon Tamascáltepecista vuonna 1827.

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Wikipedian tekijät ja toimittajat
original
visit source
partner site
wikipedia FI