dcsimg

Dendropsophus timbeba ( Catalan; Valencian )

provided by wikipedia CA

Dendropsophus timbeba és una espècie de granota de la família dels hílids. Viu a l'oest de Brasil, a l'estat d'Acre, encara que probablement es distribueix més àmpliament. Localment és abundant i les seves poblacions es mantenen estables.[1]

Habita a la selva; no se sol trobar en hàbitats pertorbats per humans (pot viure en àrees deforestades) i al voltant de masses d'aigües temporals, tot i que és on es reprodueix.[1] Apareix en nombroses àrees protegides i no té amenaces destacables.[1]

Referències

  1. 1,0 1,1 1,2 «Dendropsophus timbeba» (en anglès). IUCN Red List. Miguel Trefaut Rodrigues, Claudia Azevedo-Ramos, Claude Gascon. 2004. [Consulta: 5 setembre 2014].
En altres projectes de Wikimedia:
Commons
Commons
Viquiespècies
Viquiespècies
license
cc-by-sa-3.0
copyright
Autors i editors de Wikipedia
original
visit source
partner site
wikipedia CA

Dendropsophus timbeba: Brief Summary ( Catalan; Valencian )

provided by wikipedia CA

Dendropsophus timbeba és una espècie de granota de la família dels hílids. Viu a l'oest de Brasil, a l'estat d'Acre, encara que probablement es distribueix més àmpliament. Localment és abundant i les seves poblacions es mantenen estables.

Habita a la selva; no se sol trobar en hàbitats pertorbats per humans (pot viure en àrees deforestades) i al voltant de masses d'aigües temporals, tot i que és on es reprodueix. Apareix en nombroses àrees protegides i no té amenaces destacables.

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Autors i editors de Wikipedia
original
visit source
partner site
wikipedia CA